FINANCIERINGEN VOOR PARTICULIEREN.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

"MULTI OPTION" FINANCIERING

Lening of afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing. U weet niet wat er morgen kan gebeuren. Wij ook niet, maar Land Rover Financial Services garandeert de inruilwaarde van uw Land Rover op het einde van het contract. U heeft altijd de keuze om dit te behouden door de laatste verhoogde maandelijkse betaling te betalen, maar u kunt het ook retourneren aan Land Rover Financial Services voor een gegarandeerde waarde.

Uw voordelen?

  • Gegarandeerde restwaarde van uw voertuig (onder voorwaarden)
  • Door de verlaagde maandelijkse betalingen kunt u een meer uitgeruste Land Rover kiezen of deze sneller wijzigen
  • Met of zonder voorschot (verplicht voorschot van minimum 15% voor professionnelen)
  • De looptijd tot 48 maanden

"CLASSIC" FINANCIERING

Deze financiering (ook wel verkoop of lening op afbetaling genoemd) is de klassieke formule om een wagen te financieren, waarmee u op het einde van het contract uw Land Rover volledig voor eigen gebruik aanschaft.

Uw voordelen?

  • Geen verhoogde maandelijkse betaling aan het einde van het contract
  • Met of zonder voorschot (verplicht voorschot van minimum 15% voor professionnelen)
  • Looptijd tot 84 maanden

"FLEXIFIN" FINANCIERING

Lening of afbetaling met een laatste verhoogde maandaflossing. Lage maandelijkse betalingen en de keuze aan het einde van het contract om uw Land Rover te behouden door de laatste verhoogde maandelijkse betaling te betalen of om deze te wijzigen door met onze concessie over de terugname te onderhandelen.

Uw voordelen?

  • Door de verlaagde maandelijkse betalingen kunt u een meer uitgeruste Land Rover kiezen of deze sneller wijzigen
  • Met of zonder voorschot (verplicht voorschot van minimum 15% voor professionnelen)
  • Looptijd tot 60 maanden

LAND ROVER "PRIVATE LEASE"

Een leasingformule (verhuur op lange termijn) op maat van de particulier, waarbij in de maandelijkse huurprijs een waaier aan diensten en kosten inbegrepen is, zoals o.a. onderhoud, herstellingen, verzekering en diverse belastingen. De huurprijs varieert o.m. in functie van de kilometrage, de looptijd en de gekozen diensten. Ideale formule voor een perfect voorspelbare en beheersbare maandelijkse kost, waarbij quasi alles inbegrepen is (exclusief brandstofkosten). Opgelet: Private Lease is tijdelijk niet beschikbaar (heringevoerd in de loop van 2023).

Multi Option, Classic en Flexifin: adverteerder en agent-gedelegeerd kredietbemiddelaar: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 - 2018 Antwerpen. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door AlphaCredit N.V., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Als erkend Land Rover concessiehouder treden we op als agent in nevenfunctie. Het aangaan van een lening op afbetaling valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.