Land Rover Special Offers

LAND ROVER SPECIAL OFFERS

Tot meer dan € 6.000 voordeel.

MAAK EEN (ONLINE) AFSPRAAK

LAND ROVER SPECIAL OFFERS

Ontdek de opwindende prestaties van onze fiscaalvriendelijke plug-in hybrides en de Special Offers op onze semi-hybride benzine- en dieselmodellen, met een voordeel tot meer dan € 6.000 afhankelijk van het gekozen model. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. Ook een uitgebreide testrit behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Voor wie snel bediend wil worden, is een beperkt aantal exemplaren van de Range Rover Evoque en Discovery Sport Limited Edition onmiddellijk leverbaar. Laat ze niet aan u voorbijgaan.

En in tijden van veranderende fiscaliteit kan u beroep doen op onze verkoopsadviseurs om uw fiscaal voordeel te optimaliseren, met name op onze plug-in hybrides, beschikbaarbaar op het quasi volledige gamma. Graag staan we u met het nodige advies bij.

We staan hoe dan ook voor u klaar en kijken ernaar uit om u in alle rust in onze showroom te mogen verwelkomen.


*Het klantenvoordeel is inclusief btw en is mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en onze concessie. Acties geldig t.e.m. 31/03/2023. De afgebeelde voertuigen kunnen uitgerust zijn met opties.