A&M Group Land Rover Hasselt

Werken bij uw favoriete merk?

Dat kan! Ontdek nu onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan. SOLLICITEER NU

JAGUAR LAND ROVER LIMBURG

Ontdek onze concessies in Hasselt én Maastricht. NEDERLANDSE KLANTEN

Range Rover Evoque PHEV

Compact, stedelijk, oplaadbaar. De kunst om subtiel op te vallen. MEER WETEN

Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos MEER WETEN

SNEL LEVERBARE LIMITED EDITIONS UIT DE DOEKEN

Ontsluier er elk geheim van en ga aan de haal met een voordeel van € 4.700 MEER WETEN

UITGELICHT

  • Werken bij Land Rover Hasselt?

    Land Rover Hasselt zoekt nieuwe collega's! Aarzel niet om onze vacatures te ontdekken via onderstaande knop.

    Lees meer
  • VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

    U wil ons ontmoeten, hetzij online, hetzij in onze showroom? Alles kan! Vraag hier uw afspraak aan. We ontvangen u met open armen en maken daar graag tijd voor vrij.

    VRAAG HIER UW AFSPRAAK
14/09/2022

Defender 75th Edition

De Defender viert 75 jaar Land Rover en eert zijn afkomst met de gelimiteerde serie 75th Edition.

Lees meer
2/09/2022

Range Rover Evoque PHEV

Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen.

Lees meer
1/09/2022

Land Rover Special Offers

Geniet dankzij onze Special Offers van een voordeel tot meer dan € 6.000. Breng ons een bezoek in onze showroom of boek een virtuele meeting met ons team. We staan hoe dan ook voor u klaar.

Lees meer
30/08/2022

Discovery Sport & Range Rover Evoque Limited Edition

Niet alle modellen hoeven lang op zich te laten wachten. Onze snel leverbare Limited Editions uit de doeken? Klik hier en ontsluier al hun geheimen, inclusief het klantenvoordeel van € 4.700, beschikbaar op Discovery Sport en Range Rover Evoque.

Lees meer
24/08/2022

VOKA Zomerkasteelfeest

Herbeleef het VOKA Zomerkasteelfeest waar we jaarlijkse partner zijn voor de shuttledienst.

Lees meer
27/07/2022

Woutershof Euregio

Ontdek ons mooi partnership met manege Woutershof.

Lees meer
18/07/2022

Land Rover Discovery: de ideale sleepwagen

Zelfs in de meest kritische situaties, blijkt de Land Rover Discovery geen enkele uitdaging uit de weg te gaan, mede dankzij een aantal hoogtechnologische sleephulpsystemen en een sleepvermogen tot 3.500 kg.

Lees meer
14/07/2022

Land Rover What3Words Navigatie

Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Land Rover is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

Lees meer
30/06/2022

Het Land Rover PHEV-gamma

Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen.

Lees meer
17/06/2022

Approved Days

Van 17 tot 30 juni nodigen we u van harte uit in onze showroom te Maastricht voor de Approved Days. Maak uw keuze uit het grootste aanbod jonge tweedehandsvoertuigen van Jaguar en Land Rover in de Benelux of grijp de kans om een proefrit te maken met het gamma nieuwe wagens.

Lees meer
1/06/2022

Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd en zijn spectaculair debuut. Sportieve luxe heruitgevonden.

Lees meer
31/05/2022

Nieuwe Land Rover Defender

Dit is de nieuwe Land Rover Defender. Een voor de 21e eeuw heruitgevonden icoon. Hij is slim, capabel en veilig voor het hele gezin en alle lifestyles. Op zijn eentje vertegenwoordigt hij een eigen categorie. Nu ook beschikbaar als Defender 130 met 8 volwaardige zitplaatsen. Stel uw geduld niet langer op de proef en ontdek hem nu!

Lees meer
11/05/2022

New Range Rover Sport maakt spectaculair debuut

Spectaculair debuut: New Range Rover Sport rijdt steil omhoog op de Karahnjukar stuwdam in IJsland tegen een waterstroom van 750 ton per minuut in. Het epische slot van een uitdagende challenge door een IJslands vulkaanlandschap, over rotsen en door ondergelopen tunnels.

Lees meer
9/05/2022

Defender voor Boer zoekt vrouw

Boer Kim Biets koos voor ... de nieuwe Defender! Zondagavond 8 mei kon u onze Defender zien schitteren op VTM, de ideale date wagen als u het ons vraagt.

Lees meer
1/02/2022

The New Range Rover

De nieuwe Range Rover is de ultieme expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

Lees meer
5/05/2021

The Perfect Storm

Dat ook de Land Rover Plug-in Hybrid-modellen tegen extreme weersomstandigheden zijn opgewassen, blijkt uit de challenge die Land Rover onlangs aanging met wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon. Zij bonden tijdens 'The Perfect Storm' op het strand van Terschelling de strijd aan met elkaar én met de elementen.

Lees meer