RANGE ROVER: ULTIEME EXPRESSIE VAN MODERNE LUXE

RANGE ROVER

Een ongeëvenaard raffinement en luxe

VRAAG EEN PROEFRIT AAN

« De nieuwe Range Rover is een schitterende uiting van onze visie om 's werelds meest begeerlijke luxeauto's te creëren. Het is een overtuigende demonstratie van de baanbrekende innovatie die al meer dan 50 jaar een onweerlegbaar kenmerk van Range Rover is. »

Thierry Bolloré
Former Chief Executive Officer, Jaguar Land Rover

Trouw aan zijn verleden en resoluut naar de toekomst gericht, is de nieuwe Range Rover de ultieme uitdrukking van ongeëvenaard raffinement en luxe.

PERSONALISATIE NAAR WENS

Onze keuze aan designpacks biedt extra aanpassingsopties voor het exterieur. Onze online configurator biedt u een waaier van personaliseringsopties, gaande van interieur- en exterieurafwerking, lichtmetalen velgen, infotainmentfuncties, rijhulpmiddelen en comfortfuncties, om nog maar te zwijgen van de vele originele Land Rover accessoires, speciaal ontworpen voor uw Range Rover.

RANGE ROVER SV

Naast de exterieurpacks biedt de nieuwe Range Rover exclusieve uitvoeringen voor wie op zoek is naar het hoogste niveau van interieur- en exterieursofisticatie. De Range Rover SV biedt meer keuze, groter vakmanschap en tastbare verbeteringen voor zij die ware distinctie hoog in het vaandel dragen.

Geraffineerd. Luxueus. Exclusief. De Range Rover SV is de meest gedistingeerde Range Rover aller tijden.

Zintuigprikkelende luxe, oogstrelend design.

In de film hieronder kunt u de nieuwe Range Rover tot in zijn kleinste details ontdekken, gaande van design, materiaalkeuzes, raffinement en comfort tot technologieën, innovaties, rijkwaliteiten en capaciteiten. Niemand is beter geplaatst dan de Land Rover-designers en -ingenieurs zelf om u de geheimen van de nieuwe Range Rover toe te lichten.

*Tot 121 km elektrisch rijbereik, volgens de WLTP-meetcyclus. De nieuwe Range Rover Plug-in Hybrid (PHEV) heeft een CO₂-uitstoot vanaf 16 g/km in gecombineerde cyclus (WLTP). Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof en energieverbruik, actieradius en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Cijfers verkregen met een volledig opgeladen batterij. Alle op deze pagina gepubliceerde informatie en specificaties, inclusief prijzen, zijn geldig voor voertuigen van het modeljaar 2024, kunnen worden gewijzigd afhankelijk van het land van aankoop en zijn onderhevig aan mogelijke wijzigingen door de constructeur zonder voorafgaande kennisgeving.

FOTOGALERIJ NIEUWE RANGE ROVER